Create an account

(March 12) x


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ Tutorial ] Explicatie despre FPS.

#1
In primul rand tin sa mentionez ca acest topic nu reprezinta un tutorial, este doar o explicatie a sistemului de FPS din CS:GO.A. Dev-uri: ON & OFF.Ati jucat 1.6 ? Sunt sigur ca da! Daca ati jucat atunci aveti, sau poate nu, habar despre ce inseamna 'dev on' si 'dev off'.

Code:
Dev ON  = Atunci cand FPS-ul total al jucatorului depaseste suma de 101
Dev OFF = Atunci cand FPS-ul este mai mic de 101

Exista 'dev-uri' si in GO ? Nu, nu exista, desi comanda in sine ( developer 0/1 ) exista, insa nu are exact aceeasi rol ca in 1.6. Da, apar sus notificarile din modul dezvoltator ca la 1.6, dar aceasta comanda nu delimiteaza FPS-ul, la fel ca in 1.6.B. Care este FPS-ul meu real ?In CS:GO FPS-ul real al fiecarui jucator este egal cu refresh rate-ul monitorului detinut. De exemplu daca ai un monitor CRT ( d'ala cu tub ) atunci refresh rate-ul este 60, deci FPS-ul maxim real este 60, desi in joc iti poate arata 300. Indiferent daca ai 60 FPS ( in acest caz ) sau 300 jocul iti va merge exact la fel, nu va fi nici o diferenta.

C. Cum vad cat FPS am ?

Pentru inceput intrati la Setari -> Setari Joc -> Activeaza consola (~) -> Setati . Acum ca ati activat consola puteti vedea FPS-ul cu ajutorul comenzii cl_showfps 1, pentru a o dezactiva scrieti cl_showfps 0. Pentru informatii mai avansate folositi net_graph 3, pentru a dezactiva scrieti net_graph 0.

D. Cum imi pot creste FPS-ul ?

Intrati la Setari -> Setari Video puneti tot pe low si dezactivati V-Sync. De asemenea puteti folosi acest config, care va face totul pentru voi :

https://pro-game.ro/forum/viewtopic.php?f=123&t=2146

Autor: tre3fla
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016